fredag, februari 17, 2012

living on the egde?

Nej, det är inte min cykel på bilden. Men det är ungefär på den nivån jag utmanar ödet. Jag kör (nästan) inte ens bil för fort längre. Inte så fort att jag skulle bli av med körkortet i alla fall. Jag har cyklat utan lyset på någongång, men inte med mening. Jag glömde faktiskt. På riktigt!  
Jag skulle inte våga göra något olagligt. Jag menar, jag får ont i magen när jag inser att jag inte har några bajspåsar med mig på hundpromenaden. Tänk om någon skulle se mig, när jag inte plockar upp bajset? Om någon skulle skälla på mig? Jag skulle bli jättegenerad. Vågar heller aldrig sätta mig i bilen utan att ha körkortet med mig. Skulle polisen stoppa mig och vilja se körkortet skulle jag skämmas ögonen ur mig om jag inte hade det med mig. Och säkert börja gråta.

Nej, det där med att inte följa lagar och regler är inte min grej.
Det är jag alldeles för feg för.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: