lördag, februari 04, 2012

a little piece of heaven

Jag åt fem (!!) rutor choklad igår. Och en ruta idag. Den här nya Marabouchokladen med saltlakrits är helt fantastisk. A piece of heaven. To die for. Fucking amazing. Så god att det knullar i munnen (om ni ursäktar språket).
Jag har två alternativ. 1. Köpa ett lager och frysa in, så jag kan njuta av den här länge länge (hata det där med "limited edition") eller 2. Hota någon på Marabou med stryk, så den i framtiden tillhör ordinarie sortiment. Det kommer bli jobbigt, då jag både är för feg och svag för att kunna ge någon stryk. Så kvar är att köpa upp ett lager och spara. Hur ska jag överleva att ha världens godaste choklad hemma utan att äta upp den?

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

signe sa...

Åh herregud vad jag önskar att jag inte åt mjölkfritt just nu! Hur långt hållbarhetsdatum är det? Hur länge kan man spara? Måste ju hinna smaka..