onsdag, februari 29, 2012

förändring

Ja just det. Jag har gått ner lite i vikt. Inga konstigheter. Ingen superdiet. Bara ätit färre kalorier än jag gör av med. Gjort av med fler kalorier än jag stoppat i mig. Rätt logiskt faktiskt.
.
Livet är visserligen rätt tråkigt. Jag saknar rödvinet. Sockret fungerar bra, chips och ostkrokar saknar jag inte alls. Avundas bara ibland italienarens varma mackor.
.
Men det är okej. Jag har en målvikt - och en bra bit kvar dit. Så jag biter ihop och gillar läget. Dessutom har jag tidsbestämt mitt mål, så det är bara att tuta och köra på, om jag ska hinna dit i tid!
.
Enda som stör mig är att jag insett att min gallblåsa inte uppskattar viktminskningen. Gallsten, goddag. Och bör alltså undvika både äpplen och päron. Jag gillar äpplen och päron. Väldigt mycket. Men som sagt. Bita ihop och gilla läget! Dessutom är anfallen inte så farliga, kanske kan vara värt att äta ett päron då och då..

1 kommentar:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Heja heja dig!

För mig gick det åt pipsvängen direkt, jag åt en chokladkaka samma dag du peppat mig, och efter det har det fortsatt i samma anda, något onyttigt varje dag... Nu har jag dessutom blivit förkyld!

Varför kan jag inte ta mig i kragen??? Blir tokig på mig själv samtidigt som jag verkligen inte orkar göra något åt det. Soffan är mycket skönare på kvällen, Charlie vill inte sitta i vagnen under en hel promenad... bla, bla, bla... Att jag inte sovit en hel natt på över ett år kan ju ha något att göra med bristen på energi, men jag tycker nog inte det är en giltig ursäkt jämt... Suck.

Hur räknar man kalorier och hur vet man hur mycket man gör av med?