måndag, februari 20, 2012

idag kommer bli en bra dag

Den vackraste av dagar. Synd bara att den måste spenderas med plugg i soffan,
istället för med limpmackor och varm nyponsoppa i fjällen.
Nu blir det all-in examensarbete. På torsdag har jag en muntlig dragning och måste verkligen ha något att berätta! Nu är det bara att köra, jag tänker inte sumpa min chans till ett toppbetyg genom hela utbildningen, bara för att jag blir lat när jag inte har någon som piskar mig..

__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Fasiken vad du är duktig! Så nästan inga kolhydrater då? Bara kött, fisk, fågel och sallad? Kesella, keso, bär? Tipsa, jag vill också gå ner! Har ju kvar vissa mammakilon som stör, och sedan skulle ju gärna några till få försvinna!

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Men nu jäklar måste jag ta tag i det! Det lät ju inte alltför svårt... Bröd, ris och potatis har jag inga problem att avstå, men jag älskar pasta... Men det ska gå! Jag måste bara hitta det där jävlar anammat :)

rebecca sa...

vilken skön blogg!
och du lycka till med plugget!