söndag, februari 05, 2012

helgens sport

Helgens sport i det svenskitalienska hushållet har bestått av bandysemifinal på TV i lördags, följt av Färjestad-Skellefteå på dumburken samtidigt som italienaren följde allsvensk bandy och allsvensk hockey via datorn. Idag har jag sett bandyfinalen på TV medan herrn ifråga spelade Korpenfotboll, bara för att i eftermiddag se Chelsea-ManU hemma hos föräldrarna. Plus lite zappande mellan Helena Ekholms skjutande och diverse andra sportsändningar. Ikväll finns en risk att han ser Superbowl medan jag och fyrfotingen sover gott.
En alldeles vanlig mängd sport i det här hushållet för två dagar.

Edit. Självklart har jag sett alla klipp jag hittat på webben från gårdagens SM i Vintersim som gick av stapeln i Skellefteå. Vilka idioter...

Imorgon ska jag till skolan igen. Helt ärligt - sjukt omotiverande. Men men, obligatoriskt är obligatoriskt, måste man så måste man. Ungefär så. Nacken bråkar med mig ikväll och 8.30-16-30 kan bli allt för påfrestande. Men i värsta fall får jag åka hem ett par timmar för att sedan åka tillbaka när jag har min handledning på eftermiddagen. Annars satsar jag på värktabletter i ordentlig mängd. Det kan med lite tur lösa problemen i alla fall tillfälligt.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: