lördag, februari 18, 2012

grannar som bor nära

För över ett år sedan klämde jag kommentaren om att jag var avundsjuk på Mari och Beach, som har grannar som bor nära. Till saken hör att de bor i samma hus och ja, det har uppenbarligen sina fördelar. Mina grannar bor visserligen också nära, men ja.. inte samma sak!

Risken med att bo allt för nära kan även resultera i att den ena tror att den andra vet något som denne inte vet. Då finns risken att man inte får någon inbjudan till en knytkalastacokväll. Ibland är det tur att mina grannar inte bor så nära..

Hur som helst. Vi som faktiskt fick inbjudan till knytkalastacokväll hade det väldigt trevligt, fredagströtthet till trots. God mat, fina vänner, massa kärlek.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

whats. her. face. sa...

jag hade rätt trevligt jag med. fast jag aldrig fick någon inbjudan.