torsdag, februari 23, 2012

ett inlägg med en helt random bild

Jag brukar verkligen gilla att flytta. Packa ner i ett hem, packa upp i ett nytt. Vända blad, ett helt nytt kapitel. Men den här gången är det annorlunda. Jag har mer eller mindre bott hos Italienaren sedan.. vadå.. oktober? Det nya kapitlet känns lite.. begagnat. Inte fel, på nått sätt, absolut inte. Men det är inte samma nyhet som ett helt nytt boende.
Gandhi som liten valp, två och en halv vecka.

Vilket innebär att det inte alls är lika kul att packa ihop mitt liv i kartonger, säcker och lådor. Bära ut allt från min fina lilla lägenhet, släpa upp det till mitt nya hem. Mitt nya hem på riktigt. Dock saknar jag saknar den där känslan av ett nytt oskrivet kapitel.  

Visserligen är det ett nytt kapitel ändå. Sambo på riktigt.
Och det känns riktigt bra, jag är ju faktiskt oförskämt kär i han den där Italienaren.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Jenny sa...

Guud så söt!!