torsdag, februari 16, 2012

ett brev till min hund

Gandhi, min kära hund.

Jag älskar dig. Du är en helt underbar hund och ingen är bättre än du. Är jag ledsen får jag torka mina tårar i din päls, är jag lycklig blir ingen lyckligare än du. Var gång jag kommer hem känner jag mig älskad och uppskattad. Helt enkelt, jag älskar dig verkligen - och kommer alltid att göra. Men..

Jag har idag träffat en liten fröken som redan har vunnit en del av mitt hjärta. Bara en liten del, men ändå. Hon heter Sickan. Hon är en liten, bedårande söt mopsflicka som nyss flyttat in hos din favorit-Patrik och hans flickvän, du minns, hon som du skrämde lite första natten du sov hos dem? Jag förstår att du känner dig lite avundsjuk, men jag lovar att du alltid kommer vara min absoluta favorithund. Alla kategorier! Dessutom är jag övertygad om att även du skulle älska Sickan om du träffade henne. Hon är väldigt snäll och skulle garanterat tycka att du var världens bästa busfarbror.

Mvh, din matte.
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

sussie ö sa...

Ja vad var d jag så, mopsar är söta helst när dom är små!! :)besigat

Susanna - mitt liv i Oslo sa...

Åh sötnosen! Min lilla mops ligger häre brevid mig och snarkar medan jag jobbar. Mys!