torsdag, februari 02, 2012

anledning till frånvaro

Jag fick en digital fotoram av italienaren i julklapp. Jag har ännu inte tagit ut den ur kartongen. Det är absolut inte av otacksamhet, utan bara av vetskapen att jag kommer vilja kolla igenom alla mina foton för att kunna välja vilka bilder jag ska visa. Och jag har en back-up på min externa hårddisk med de flesta bilder jag någonsin tagit. Typ.

107 GB fördelat på 39 242 bilder. Trettioniotusentvåhundrafyrtiotvå bilder. Jag har ett gäng bilder till som inte är säkerthetskopierade också, men det är nog inte mer än uppskattningsvis ett par, trehundra stycken.

Så anledningen att jag under den dryga månaden sedan jul inte börjat lägga över bilder på minneskortet till fotoramen är helt enkelt att jag vet vilket enormt jobb det är. Och nu har jag börjat. Är "nästan" klar. Har bara 17,9 GB kvar att spana på, endast 5306 bilder.

Det är därför jag är bloggfrånvarande.
Det tar lite tid..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: