fredag, februari 24, 2012

andra flyttdagen - check

Jag efterlyste pack/flytthjälp på Facebook häromdagen. Vännen S. sa att hon hade gärna hjälpt mig om jag hade varit lite närmare. Det hjälpte föga för mig. Hon påstod att det är tanken som räknas. Men imorgon får hon ta mig fan hjälpa till lite mer i tanken, för den här dagen var jobbig. Kartonger överallt, ett stort lass på Återbruket och en ömmande rygg. 

Dessutom blev det ett rejält tapetsläpp i samband med nedskruvning av hyllor. Fan fan fan. Målade alla väggar när jag flyttade in och var för snabb när jag skuvade upp saker. Men tack kära pappa för hinken du lämnade för 1,5 år sedan med snabbspackel, penslar, sandpapper, rollers, tape, mask-a-matic, japanspackel och mycket annat. Den kom väl till pass. Blev en oplanerad tur till Happy Homes för lite färg, men nu är väggarna som nya igen. Passade då på att spackla igen alla skruvhål jag gjort, lika bra när jag ändå är igång. Göra fint. För den fina nya hyresgästen - Nordin from Sweden.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: