onsdag, januari 25, 2012

varför fungerar inte bilduppladdningen?

(Vet inte varför jag inte kan ladda upp bilder just nu. Nåväl. Var inga viktiga bilder jag tänkte ladda upp, tycker bara det är för tråkigt att blogga bildlöst.)

Åh. Nu fungerar det. Fint.

Vaknade i morse utan huvudvärk, även om jag fortfarande var väldigt stel i nacken. Varit duktig och pluggat flera timmar, tagit en promenad hem till svärföräldrarna och ätit en Kajen-sallad till middag tillsammans med italienaren. Han är för en gångs skull hemma. Kors i taket!

Hur som helst. Huvudvärken kom tillbaka. Nu mår jag som jag gjorde igår och i måndags igen. Helvetesjävlakukförbannadeskitfan. Typ. Jag som hoppades att det skulle kännas bättre idag. Fan. Fan fan fan.
 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: