måndag, januari 09, 2012

vackra dagar

Innan solen gick i moln passade jag på. Jagade ljuset. Hittade en vacker fågel som smaskade på ett av höstens äpplen som ännu hängde kvar på en gren. Kan någon svara på vad det är för fågel - jag erkänner att jag har ytterst dålig koll på alla fåglar som inte är talgoxar eller domherrar.
Men nu är jag tillbaka i soffan igen, tillbaka till det där om måsten eller viljan. Jag måste skriva en uppsats, men har ännu inte riktigt kommit till insikten att jag vill skriva densamma. Tyvärr har jag inte alltid valet att välja bort saker - det här är en sådan. Innebär att jag ska plocka fram alla skolsaker, sätta igång TVn i bakgrunden och börja skriva ner det som under ett par veckor byggts upp i mitt huvud.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: