torsdag, januari 26, 2012

TIC på Harrys!

Jag fick för en tid sedan en inbjudan till TIC, Tjejer i City på Harrys. Jag visste ingen annan som skulle dit, men jag har aldrig varit blyg förut så varför börja idag!?
Hittade både en fin klasskamrat och Världens Vackraste Receptionist där, så jag behövde absolut inte känna mig ensam. Dessutom var stället fullt av kvinnor i alla åldrar, dock var jag väl i yngsta laget. Men det var riktigt trevligt! Älskade inslaget av rawfood, Josefine Jäger var där och berättade om det, samt att vi fick smaka både spenatsmoothie och bars med cashewnötter, dadlar och kokos. Hade jag inte tänkt på vad jag äter hade jag tryckt i mig alla bars hon hade.. yammie..

Tack Camilla på Harrys för inbjudan, jag kommer igen nästa gång!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: