tisdag, januari 10, 2012

sockerberoendet - jävlaskitdag!

En hemtentamen att skriva. En ruskig förkylning på ingående. Då vill Viktoria ha smörgåsar, smågodis och andra godsaker. Men nej, så roligt ska vi inte ha! Hade inte ens bubbelvatten eller någon spännande frukt hemma, så dagen har bestått av citronvatten, morotsstavar och en smoothie med lite havregryn i.

Inser nu att jag inte ätit någon lunch. Eller, jag har ätit två husman. Det kanske kan klassas som lunch. Men då är det det där med middag. Det har jag verkligen inte ätit. Men en 10 grams bit mörkchoklad och en növe nötter, det har slunkit ner. Dock hjälper det föga mot mitt sockersug. Tentaplugg och smågodis passar faktiskt ypperligt tillsammans.

Har i alla fall hunnit besöka ICA Maxi ikväll. Så nu kan jag njuta av vatten med bubblor i igen. Köpte grillad kyckling också, jag tror det passar ganska bra ihop med förkylning, snor och lite feber. Imorgon ska jag njuta av osockrad nyponsoppa och minikeso. Nästan lika gott som läsk och godis.. nästan.. suck.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: