torsdag, januari 19, 2012

sockerberoende - radio

Jag tycker mig känna AC, trots att jag aldrig tidigare träffat henne. Hon kommer från allra sydligaste delarna av Sverige. Dessutom kommer hon bli känd en dag, då kan jag säga att jag känner en kändis. Vi lärde känna varandra över webben, med ett gemensamt stort intresse för ishockey. Olika lag, numera olika divisioner. Men samma kärlek.
Hur som helst. Hon intervjuade mig idag. Hello my name is Viktoria and I'm a sugerholic. En intervju om just mitt sockerberoende. Det var spännande. Lämpligt avslappnat med en mikrofon under näsan. Mycket är jag, men jag är inte mikrofonkåt. Jag hoppas dock att det inte blev allt för dåligt.    
Dessutom är hon fantastiskt fotogenique. Goddag avundsjuka.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

yeah yeah carolina . sa...

aaw vad gulligt inlägg, jag blir helt rörd här :)
vet inte om jag bör erkänna att ljudupptagningen när tåget rullar in inte blev någonting. Anledningen? Hade råkat stänga av mikrofonen igen. Så det blir jag som får knalla ner till centralstation imorgon och spela in ett annat tåg. Hurra!