tisdag, januari 24, 2012

sockerberoende - en av de bättre dagarna

Inte bara en. Utan TVÅ bättre dagar. Ätit bra och inte haft allt för stort sockerbegär. Med konstaterandet att jag ätit "bra" petar jag säkert någon i ögat. Men i min värld - efter min diet - är det bra. Kålrot, broccoli, sallad, tomater. Kyckling, fläskytterfilé. Kvarg, keso, bär, frukt.

Jag fattar hela den där grejen med frukt och fruktsocker. Ni som förespråkar GI-metoden kommer gnälla. Men det gör mig inget. Frukt kommer inte göra mig tjock. Dessutom lever jag lite efter filosofin att jag får äta allt - men inte alltid. Stoppa i mig färre kalorier än jag gör av med, ganska enkel matematik.

Och desto mer balanserat jag äter desto mindre sockersugen blir jag. Senaste två dagarnas fördelar är väl att jag inte utsatts för några större frestelser än ICA Maxi kunde locka med. Stora fördelen med att vara hemma på dagarna..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med bra dagar! Fler såna! Kram mam

yeah yeah carolina . sa...

Härligt! Sorry att jag inte skickade repet igår, när den spelades upp är den i AIFF-format och jag trodde jag kunde konvertera den hemma men det gick inte så jag får konvertera den till mp3 i skolan i eftermiddag sen skickar jag den! /C