fredag, januari 27, 2012

skrämmande

I maj tar jag examen. Innebär att jag helst bör börja jobba i juni. Men jobba med vad? Min sommarplan har i många år varit målningen, men nu då? Jag är i en stad där mitt nätverk är minimalt och jag har ingen backup-plan. Spännande.

Jag brukar vara rätt säker på mig själv. Nu känns allt väldigt läskigt. Jag måste hitta ett jobb i Västerås, eller i relativ närhet. Hade jag under utbildningen blivit kär i hotellbranschen eller konferensanläggningar hade det säkert varit lite lättare. Men nu föll jag för marknadsföringen. Hur ska jag lyckas hitta ett jobb som typ marknadsassistent?

It feels far far away. Det är nu jag måste tro på mig själv. Jag kommer vara grym på det jag gör. Oavsett vad det blir. Och en dag kommer jag komma dit jag vill komma. Men jag har ännu inte listat ut hur vägen dit går..   
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

sofia sa...

Fin blogg! Hur är det? :D