torsdag, januari 12, 2012

pjucko

Nej, mitt liv består inte bara av sugercravings och kolhydratlängtan. Det består av shopping också! Fick i veckan hem ett paket med några stickade beige fotbeklädnader from a land down under, som man skulle kunna kalla det.
Jag hade en tanke på att inviga dem under dagens shoppingrunda. Men så kul skulle jag inte få ha. Ihållande regn och +5 grader fick mig att lämna dem hemma. Vill inte ens gå mellan porten och bilen med dem i det vädret! Vore dumt att förstöra dem det första jag gör.

Mitt andra par UGGs på en och en halv månad. Man kan nästan tro att jag skiter pengar, men riktigt så är inte fallet. Båda tillsammans har kostat mig ungefär hälften av ordinariepriset av ett par - rea är bra grejer!

Och ett stort tack till Bossen för inköpet och och leveransen!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: