onsdag, januari 18, 2012

norrlänning?

Då är funderingen. Hur mycker kläder behövs om jag ska stå utomhus i två timmar och titta på bandy? Det är visserligen nollgradigt, men ganska fuktigt i luften. Mellansvenska nollgrader, inte norrländska. Hittade ett par termobyxor (ja, det heter så här nere, täckbyxor) som är italienarens, de blir säkert bra. Kanada Gås-jackan. Pälsmössa. Skellefteå AIK-tumvantar. Hellre för mycket än för lite..?

Hoppas på kaffe-försäljning. Även om det gör mig mage lite ledsen och mig mycket kissnödig. Hoppas även att jag hinner se bollen i alla fall någongång. Det sägs att det är svårt. Vad vet jag, jag har aldrig sett bandy förr. Eller, jag jobbade inne i ABB Arena i början av vintern en dag, då VSK spelade, men jag tittade knappt åt isen. Så det här blir min riktiga bandypremiär! 

Nu hoppas vi att italienaren gör ett bra jobb i målet också.
Men som vanligt är jag en stolt flickvän oavsett!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: