tisdag, januari 10, 2012

igår är bättre än ingen dag

Jag var i alla fall snygg igår. Igår eftermiddag bör tilläggas. Såg ut som något som katten släpat in fram till dess att jag kom på att IKEA är ett trevligt ställe att besöka en måndageftermiddag när inte hemtentainspirationen kom till mig.

Det där som katten släpat in passar tyvärr in alldeles för väl idag med. Någon busvisslade på ICA idag, jag var helt övertygad om att jag inte var målet för den visslingen. Gamla rester av smink, finnar, hår som sett bättre dagar, mjukisbyxor och en smutsig tröja. Tittade mig inte ens omkring. Ingen visslar efter någon som ser ut som en uteliggare. Je te promets.

Morgondagen ska jag sova bort. Piggna till lagom till dess att jag lovar snygga till en vän i håret. Och dricka en kaffe med en annan vän, godkänna dennes pojkvän. Men då måste febern försvinna. Näsan sluta rinna. Eller i alla fall rinna lite mindre, jag börjar ha sår under näsan. Och energin bör komma tillbaka.

Om detta får morgondagen utvisa.

Inga kommentarer: