torsdag, januari 19, 2012

husfru?

Idag har jag diskat, städat, dammsugat, medverkat i en radiointervju, tvättat, diskat igen, tvättat, motionerat hund, lagat mat och säkert gjort något annat som kan passa ihop med Fröken Duktig. Jag behöver känna lite så. Känna mig duktig. Dock har jag ätit alldeles för dåligt (dåligt som i för oregelbundet och för lite) vilket gör mig hungrig nu - och jag vill inte äta den här tiden på dygnet.

Undrar om jag ska stryka lite. Innan jag ska ta hand om den sista tvätten. Även om jag hatar att stryka. Men ännu mer hatar jag att må som jag gör just nu. Det kliar i fingrarna och jag känner mig uppstressad. Det jag allra mest behöver är lite närhet, ömhet och kärlek. Men italienaren är på jobbet och jag får klara mig med att leka Fröken Duktig ett tag till.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas han kommer hem snart så du får mysa lite!! Och OJ vad duktig du har varit!! <3 Kram mamsen