fredag, januari 13, 2012

fredag

Äter kvarg med hallon och dricker bubbelvatten. Samtidigt som jag tittar lite på Biggest Looser Sverige, önskar att jag hade en Olga som skrek på mig. Och all tid i världen att träna hela dagarna.

På tal om träning. Italienaren har en crosstrainer - som jag under hösten placerade ute på balkongen då den är ful. Och alldeles för klumpig för att egentligen rymmas i vardagsrummet. Igårkväll fick den flytta in igen. Ful och klumpig. Tänkte inviga den idag, men den svajade så mycket att jag blev förbannad och lite sjösjuk. Måste helt enkelt ordna så den står stadigt. Gick istället ut på en långstyrning med fyrfotingen, men hostade nästan lungorna ur mig.

Nu är jag less detta hostande, snorarnde, nysande och framför allt är jag trött på denna slitna kropp. Frisk igen vore fint, så jag på allvar kan ta tag i det här med motion igen.

 Jag saknar våren och timmarna i Rocklundaspåret.
 Även om min fina fyrfoting kanske inte gör detsamma..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: