söndag, januari 15, 2012

fina lilla hand

Jag saknar sommarens naturliga ljus. Jag hatar att fotografera med så hög ISO att bilderna blir korniga, men ännu mer hatar jag att fotografera med blixt. Så innan kommaren kommer med sitt fina ljus igen, får bilderna fortsätta att vara korniga..
Gårdagens yngste deltagare, lille A, var yngre än halvåret gammal och charmig som få. Mestadels nöjd och glad, flyttades snällt från famn till famn. Som vanligt är jag skälv lite skeptisk till små barn, jag är så rädd att de ska gå sönder när jag håller i dem. Så jag höll mig bakom kameran, på säkert avstånd.

Jag är helt övertygad om att det blir annorlunda den dagen jag får egna barn. Men så länge det handlar om andras barn nöjer jag mig med att titta och peta på dem. På säkert avstånd.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Linda sa...

Ha ha!! Precis så kände jag om "andras" barn också. Med mina egna har det aldrig varit några problem. Från första stund. Men det mest underliga är att nu är jag likadan... igen!! Kanske beror på att mina troll blitt stora?
Kram