måndag, januari 16, 2012

ett gäng frågor

Johanna skickade mig en utmaning (undrar verkligen varför det kallas utmaning, så utmamande är det faktiskt inte) - men jag fyllde snällt i den. Varsågoda!

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Januari 2002, sista terminen på frisörgymnasiet. Bodde alltså i Umeå, i en enorm lägenhet på 17,5 m2 (!) på Döbelnsplan 2. Festade tillsammans med Anna och hade en rätt bekymmerslös tid i livet. 

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

För exakt ett år sedan satt jag i bilen (i en snöstorm) tillsammans med Ems på väg upp till Skellefteå för min första LIA, på .wdo meetings. Det blev tio veckor där jag virkade och återhämtade mig efter en intensiv - men kul - höst i Västerås.

3) FEM SNACKS DU GILLAR

Vilket skämt. Hur ska jag kunna begränsa det till fem? Allt smågodis, helst från Karamelltåget i Skellefteå alternativt Albatross i Skelleftehamn. Ostkrokar. Cream cheese-chips. Choklad i alla dess former. Bio-popcorn med extra smörkrydda.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

Ja, jag är uppenbarligen ingen sångexpert, men jag skulle gissa att jag kan texten till: Green Day - Basket Case, Spice Girls - Wannabe, Gloria Gaynor - I will survive, Freestyle - Fantasi och Aqua - Barbie Girl. Tragiskt, jag vet.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:

Betala av CSN-lånet. Köpa hus. Resa. Shoppa. Shoppa ännu mer.

6) FEM DÅLIGA VANOR

Sockerberoende. Dåligt morgonhumör. Kastar kläder omkring mig. Småäter. Shoppaholic.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

Passar bra ihop med föregående. Äta godis. Ha sovmorgon. Lägga kläder överallt. Småäta. Shoppa.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

Man ska väl aldrig säga aldrig, men just nu i alla fall.. Extremt urringat - är alldeles för framtung för det. Baddräkt med cut-outs. Stringbikini. Sen vet jag inte. Det finns väl saker jag inte skulle tycka kändes sådär jättemycket "jag", typ en Tokio Hotel-tischa eller något sånt. Men jag är ganska öppen för förslag när det kommer till kläder. 

9) FEM FAVORITLEKSAKER:

Oväntat.. Kameran Cannie, iPhonen, iPaddan, datorn och pojkvännen (!).

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

Ni slipper faktiskt. Om ni inte verkligen vill. Så får ni självklart!

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Kul att du gjorde listan :) För lista var kanske ett bättre namn än utmaning? :)