måndag, januari 30, 2012

en lite bättre dag

Ja, vi hade en bra dag, min kära vän och jag. Huvudstaden, fint väder och massa shopping. Eller, drömshopping. Ni vet när man går på NK och tänker att det där, det ska jag minsann köpa när jag blir rik. Jag vill så gärna ha en clutch från Alexander McQueen. Eller i alla fall ett av de fantastiska armbanden. Och en klassiker från Mulberry. Och en Burberry-halsduk. Ett par Jimmy Choo och.. ja..
Den verkliga shoppingen blev inte alls lika imponerande, även om jag kom ut med en påse från NK. Dessutom åt vi middag på Waynes, hittade gamla arbetskamraten Simon bakom kassan. Väldigt trevligt. Syndade med lite bulgur i min chevre och rödbetssallad. Inte för att chevren heller är särskilt hälsosam. Åt en liten bit bröd dessutom. Syster och Tjiifen, det var Dansken-bröd - det gick inte att motstå! Men jag har i övrigt varit duktig hela dagen, så jag åt maten med gott samvete!

Just nu är det inte särskilt jobbigt att varken äta godis eller ohälsosam mat. Beror mest på att det händer saker. Kläder sitter lösare och jag behöver inte skämmas fullt lika mycket för vad vågen visar. Så just nu känns det ganska bra!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart du ska unna dig en liten Dansken. Ljuva bröd. Ljuv nostalgi. Jag tycker du verkar kämpa på asbra. Duktiga du! Kram från gamm-Tjiifen