onsdag, januari 04, 2012

den om att inte kunna somna

Var uppe sent igår och tittade på JVM. Spännande match även om Viasat hindrade mig från att se större delen av tredje perioden. Stryk ska ni ha! Första och troligtvis enda gången jag klagat på att italienaren inte har tillräckligt många kanaler som visar sport, då Eurosport 2 sände matchen utan problem.

Men sen kväll resulterade i att jag blev för slö för att kliva upp i morse. Vaknade halv elva. Masade mig upp. Kissade. Såg att hunden låg kvar i sängen. Tänkte att om han fortfarande är trött efter nattens hockeybravader så får jag också vara det. Så vi somnade om. Strax efter tolv vaknade vi igen, och dagen var förstörd. Osminkad hela dagen, orkade inte engagera mig. Städat klart skafferiet och lagat mat åt min hårt arbetande och tränande italienare. Motionerat hunden ett par gånger.

Snipp snapp snut - så var dagen slut.

Imorgon ringer väckarklockan 09.00 och jag har gjort upp planer för att inte bli lika lat, oengagerad och apatisk. Fullt upp är bättre än lediga dagar!

1 kommentar:

ViasatSupport sa...

Hej Viktoria!

Tänkte bara förklara vad som hänt och varför bilden släcktes ner under en halvtimme här om kvällen.

Det var isbildningar på utrustningen i Kaknästornet, tyvärr var det på utrustningen som vidare skickar signaler till operatörer som hade drabbats därav bildproblemen.

Nu hoppas vi på VM-guld inatt!

Mvh Lars
Viasat Support