onsdag, januari 18, 2012

bandypremiär

Allvarligt. Jag har gnällt hela vintern på avsaknaden av snö. Påstått att mellansverige bestulit mig på vintern. Ikväll har det snöat. Och snöat. Och snöat. Enbart för att jag skulle se min livs första bandymatch! 

Som den stolta bandyfrun jag är så hade jag varit stolt även om KVBS fått stryk. Men med en italienare i målet vände de 2-0 till 3-6 och flickvännen blev mer än måttligt stolt. Grattis älskling!
Utvärdering av bandy? Jag gillade det. Men då gillar jag den mesta sport, framförallt livesport! Hade stundvis vissa problem att se bollen och ibland krävdes det jubel innan jag förstod att det blev mål. Vädret kunde varit roligare och första tio minuterna av matchen var tragiskt dåliga. Klacken från Katrineholm ångade på riktigt bra, jag är dock själv inget fan av att kalla motspelarna för fula saker - men alla är vi olika.

Bandy får fyra bollar av fem möjliga!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: