söndag, januari 29, 2012

avd. stolt flickvän, del II

Om jag inte är bandyfru så är jag fotbollsfru. Fördelen med fotbollen att den inte gör mig till änka på samma sätt. I helgen spelade de bara runt hörnet, så jag passade på att se ett par matcher. Jag blir lika upprörd som jag blev i somras. "Men spring då, va faaaan, vänd hemåt! Kom igeeeeen". Men precis som i somras tänker jag bara, håller upprördheten inom mig. Och sitter knäpptyst på läktaren.
Han räddade många och släppte in några. Ungefär som det brukar se ut. Hade dock inte spelat någon roll hur många bollar han släppt in, jag tillhör ändå kategorin stolt flickvän. Dessutom är han snygg när han spelar - det är det inte alla som är. Jag vet att jag haft den här diskussionen med bland annat min kära HV71-vän Therese. Om att vara snygg på planen. Rörelsemönster, ansiktsuttryck, löpstil. Och min kille är faktiskt riktigt snygg när han spelar.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: