torsdag, januari 26, 2012

att unna sig själv

Jag gillar att unna mig själv saker. Kanske är det ett tecken på en lätt touch av shopaholism. Men jag kan absolut erkänna det. Jag tycker om att köpa saker och lägga pengar på sådant som gör mig lycklig.
Jag besökte idag Linda på Harmonique och förstärkte mina naglar och gav dem en fin naturlig svagt aprikos färg. Nu ska vi bara se om det var värt pengarna, om det sitter så bra som jag hoppas. Har i alla fall bokat ännu ett besök om en månad. Så länge jag är duktig och äter bra/rätt så kommer jag att unna mig snygga fräscha naglar!
__________________________________________ Viktoria

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klokt beslut! Kram mam

Wysteriia sa...

Men du! Om du vill gå så finns det en reservlista du kan anmäla ditt intresse till :) Var i Desirées blogg jag läste om det :) Jag antar att några kommer tacka nej = ge plats till andra som vill gå :) Så om du vet med säkerhet att du kan gå så anmäl ditt intresse vettja! :)

Wysteriia sa...

Sant :) Men det är ju tyvärr så man måste göra när man bara har ett X antal platser :)

Vet dock vad du menar dock..är ju roligare att vara tilltänkt från start..

Doktor Glas sa...

jättefin färg! och unna är bra, när man är duktig :)