lördag, december 10, 2011

vad vore ord

Ett lämpligt kallt Västerås och lucia kom på besök. Och jag gillar verkligen inte elektriska luciakronor. En lucia ska ha riktiga ljus, oavsett om håret kommer dränkas i stearin och den är tung att bära. Elektriska kronor ger mig en känsla av... förskola? Lågstadiet? 

Men vackert var det i alla fall. De sjöng fint, jag älskar luciasånger som sjungs av den manliga delen av kören, det låter så manligt. Eller, alltså, luciasång är annars så skört, men när stjärngossarna tar i blir det en helt annan grej. 

Chris Medina framförde tre låtar, avslutade med radioplågan What are words. Han var riktigt bra, men jag tyckte att de två första låtarna var bättre än den som han slog igenom med. Vilket bådar gott för framtiden, med lite tur får jag höra dem också på radion. 

Happy lucia lixom.  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: