onsdag, december 07, 2011

en sockerbagare hon bor i staden

Snart två dygn sedan jag skrev något. Inte alls likt mig. Men jag har helt enkelt haft bättre saker för mig. Eller, bättre vet jag inte. Men annat i alla fall. När italienaren kom hem från träningen igår kväll hittade han mig sittande på golvet med ett halvbyggt hus i kartong och någonting i stil med 472 olika bitar i kartong som skulle föreställa takfönster, balkonger och andra delar som kommer agera ritning till ett pepparkakshus.

Ikväll geggade jag ihop en enorm sats pepparkaksdeg, som ligger i kylen (och till viss del i magen) för att gotta till sig ordentligt. På fredag är italienaren på lagfest/julbord och ingen - förutom fyrfotingen - kan höra mig svära. Då ska jag försöka mecka ihop ett eget pepparkakshus. Det kommer med all säkerhet bli snett och krokigt, men jag kommer i alla fall att göra det själv..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: