torsdag, december 29, 2011

sista dagen

Imorgon åker jag neråt igen. Tillbaka till Västerås, vännerna och älskade italienaren. Här lämnar jag familjen, släkten och ännu fler vänner. Skellefteå står kvar ett tag till. Men jag längtar redan tillbaka. För jag vet att nästa gång jag kommer upp har jag en systerson till. Och det längtar jag efter! Med tanke på hur underbara resten av hennes förstafemma är så är jag helt övertygad om att han kommer vara minst lika fin!

Det här med att ha två hem är så kluvet. Hur mycket jag än älskar Skellefteå så längtar jag till Västerås. Och när jag är i Västerås vill jag tillbaka till Norrland. Inte så mycket till just staden Skellefteå - men till de som bor och lever här. De jag bryr mig om.

Jag älskar mina två hem. Och gräset är alltid grönare på andra sidan.
Men imorgon rullar jag och Mari söderut igen. Jag längtar!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: