söndag, december 11, 2011

premiärbygge

Jag har byggt mitt första pepparkakshus. I alla fall vad jag kan minnas. Och hyperpretto som jag är så kunde jag minsann inte köpa en färdig byggmodell på ICA, utan envisades med att bygga efter egen ritning.

Att jag då aldrig gjort ritningar på hus heller gjorde inte det hela lättare. Men trots vissa smärre problem som uppstod efter vägen så kan jag nu glatt stoltsera med att jag byggt ett pepparkakshus i modell större. Dessutom med massa lärdomar inför nästa års bygge: Bränn in sockret för mycket, det blir svart. Kom ihåg att bitarna krymper lite, gör ett väl tilltaget tak! Och ha sköna inneskor på dig, för det tar en jävla massa timmar att göra....

__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det blev helt sjukt läckert! MAMSEN

Johanna - johannabolmgren.se sa...

Det blev ju hur bra som helst!