tisdag, december 20, 2011

the olivetheory?

Jag äter som bekant inte oliver. Mycket principfast. Det är äckligt.
Men. Jag vet inte. Jag tror italienska familjen håller på att omvända mig.

I torsdags på Restaurang Å serverades bröd och tapenade innan middagen.
Jag (tillsammans med andra) åt tills korgen var slut. Och skålen med tapenade!

Helt frivilligt. Utan dödshot. Inget tjockt lager, men ändå.
Jag åt tapenade utan svärmors "du ska smaka allt vi serverar"-blick i nacken.

Ruskigt oväntat!

(och nej svärmor, det är inget negativt med den blicken,
för att få mig att smaka kan det behövas lite påtryckningar)

Men hela oliver. Där går ännu gränsen.
Det står jag fast vid är äckligt.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Lisen sa...

Jag tyckte som du, men gillar inte att jag har ovanor. Så jag tog tjuren vid hornen och år oliver VARJE dag i två veckor! Nu kan jag äta det, men tycker inte att det är gott =P