fredag, december 30, 2011

off the road

Strax innan halv nio i morse lämnade jag Skellefteå i Blomman, den "nya" bilen jag kör omkring i. Det är en VW Golf Orlando -95. Vilket jag kopplade till Orlando Bloom. Blomman. Mycket logiskt. Hon har varit en pärla på vägen och rullat helt fläckfritt. Jag tror vi kommer bli goda vänner, Blomman och jag.
Hade från Umeå sällskap av en kär vän som gjorde bilresan väldigt angenäm. Har förutom sett polishelikoptern i Övik har vi mött fyra ambulanser och två brandbilar. Hunnit shoppa över telefon på en skoaffär i Umeå och ätit upp snälla Bossens knäck som hon skickat med som färdkost. 

Väl tillbaka i Västerås fick italienaren fina pluspoäng, i form av en stor välkyld colalight. Väger nästan upp minuspoängen han skaffar sig genom att inte vara hemma! Han är borta på match, min kära bandymålvakt. Jag tycker att han ska komma hem snart, är nästan två veckor sedan jag fick kura ihop mig till intill honom i soffan!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: