fredag, december 09, 2011

manligt och kvinnligt?

Bandylagfestänka i ett dygn. Tänkte på skillnaden vad jag pyssar med när jag är ensam hemma, i jämförelse med vad italienaren gör när jag inte är hemma. Min plan för kvällen består av att baka pepparkakshus och kanske lyssna på en talbok. Städa lite och fixa här hemma. Dricka julmust och äta pepparkaksdeg.

Skulle min kära pojkvän vara utan mig ett dygn gissar jag på öl, pizza och Skyrim. Eller öl, pizza, Kicki och FIFA '12. Troligtivs skulle inte lägenheten vara renare när jag kom hem i alla fall. Och kanske skulle han inte sakna mig lika mycket som jag saknar honom. Men stackars frusna jag kommer sakna mitt element i sängen. Han är inte bara het, han är varm också...   
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: