tisdag, december 13, 2011

jag och alfons. vi ska bara.

Jag är inte alls redo för varken jul eller att åka norrut. Julklapparna är visserligen inhandlade, men resten då? Julkorten är inte ens i närheten av klara. Packat någon väska är inte gjort. Inte ens tagit upp frågan med italienaren om han skulle sakna sin vinterjacka om han inte såg den på två veckor. Och det också! Jag har inte alls hunnit hångla mig less med italienaren heller, jag menar, två veckor?!!? How to survive lixom..

Måste hinna slå in julklappen till klassens julavslutning på torsdag. Har i alla fall köpt den. Och städa. Innan imorgon - italienska familjen skulle titta förbi på lite glögg. Säga god jul och vi ses snart igen.

Men att komma hem till Norrland. Det är jag redo för!
__________________________________________ Viktoria


1 kommentar:

Emma sa...

Ska bara och ska bara, jag ar trott pa ungar som ska bara, kom nu for sjutton gubbar!