tisdag, december 20, 2011

gullefjun

Efter att ha lunchat med min kära far åkte jag ut till Cams och hälsade på. Blev dessutom själv klippt, istället för att klippa alla andra. Tack vännen, det var ytterst välbehövligt. Jag tror det var i maj 2010 senast..
Lilla Kalle charmade mig ordentligt. Lika ogenerad som sin mor dessutom! Han har växt på sig ordentligt, fyller ett år imorgon. Tillräckligt stor för att jag helt utan hjärtklappning kan bära omkring på honom. Visserligen var han som alla andra karlar - tafsade och hade sig. Men jag är van. Försökte förklarade lugnt och stilla för honom att jag redan har en pojkvän, att jag inte var intresserad.

Han bara flinade tillbaka - och tog ett stadigt grepp om mina kvinnliga behag igen.

__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Johanna sa...

Han är så söt :)
Och du med!
Kram

camilla sa...

Han släktar far sin tror jag :-)