torsdag, december 08, 2011

god jul viktoria

God Jul Viktoria önskar Tomten. Och italienska familjen. Och mig själv. Och Scorett. Och resten av Västerås som inte köpte just dessa - men alla dess kompisar.
"Sista exemplaret, halva priset." Sådant älskar jag. Att dessutom hitta ett par svarta höga UGGs på den hyllan gjorde mig glad. Att inse att de var i min storlek lycklig. Komma ihåg att italienska familjen gav mig ett presentkort på just Scorett gjorde mig närmast euforisk. De svindyra skorna halverades av Scorett och med presentkortet blev de helt klart överkomliga i pris. 

Kärlek. Och varma tossingar. Underbart! 

__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

MISS ALICIA sa...

Hej!

I nätbutiken missalicia.se hittar du accessoarer för dig och ditt hem. Perfekt för julklappsshoppingen!

Vänliga hälsningar,
Miss Alicia

PS. Just nu pågår en ADVENTSKALENDER med fina priser på vår Facebooksida! Gilla sidan för att kunna delta: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

Johanna - johannabolmgren.se sa...

Nu skulle man haft en Gilla-knapp här :)
Fina!