måndag, december 19, 2011

god jul baby

Jag och italienaren bytte julklappar redan i fredags. Jag fick en digital fotoram, som jag mycket orutinerat inte har någon bild på, i kombination med att den ligger kvar i Västerås och väntar på mig. God damn it! Tog med mig minneskortet dock och ska ge mig i kast med att fylla det med massa underbara bilder.

Tack baby, helt perfekt med tanke på hur mycket bilder jag tar..
Jag lät min störrebror göra en kniv till italienaren, som han fick av mig i julklapp. Han är älgjägare nämligen och älskar att spendera tid i stugan i Dalarna. Och ja, han är även Leksing. Därav märket. Störrebror har gjort ett fantastiskt arbete! Ett riktigt hantverk. Leksandsmärket är i renhorn, infällt i den nästan helt svarta buffeln. Bara att inse, en så här bra present kommer han aldrig att få igen. Tyvärr. Det där med att varje år överträffa sig själv - bara att glömma!

Jag tror han blev riktigt nöjd. Eller så var det jag som var mest nöjd, jag vet inte.. 

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: