fredag, december 16, 2011

friday i'm in love.

Vi har myntat begreppet fredagskär. Jag minns inte hur det kom sig, men jag vet i alla fall numera att italienaren alltid är kär i mig på fredagar. Det har han lovat.  Skönt att veta, då behöver jag inte bara orolig att han är helt okär (ja, jag är från norrland) i mig.

Och idag är det fredag. Bra grejer att min kille är kär i mig idag.

Jag ska iväg till skolan och ha ett utvecklingssamtal, typ, med Roffe. Hälsa på IKEA. Packa väska. Imorgon står en liten biltur på schemat. En liten. På närmare åttio mil. Har bara inte listat ut hur jag ska överleva utan min italienare till dess att jag kommer ner igen. 13 dagar utan honom. Va fan!

Men nu, ut med hunden och snygga till ansiktet!
Idag är en mjukisbyxdag!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: