måndag, december 05, 2011

fotostöld och snölängtan

Facebook har gäckat mig idag. Bilderna från ett vackert, underbart, snörikt Skellefteå har avlöst varandra, och min hemlängtan blir bara starkare. 12 dagar kvar nu, innan jag dyker upp i Norrland - då hoppas jag på massor av pudersnö!
Bilder plockade från Facebook, taken by Ola Westerberg, Fia och Suss.

Idag är mitt humör bra igen. Trots att snön lyser med sin frånvaro i mellansverige. Men jag är lite extra kär i min italienare. Skolan har börjat om igen. Jag har haft Emelie vid min sida hela dagen. Läraren Roffe har varit snäll med oss. Dessutom kände jag mig snygg idag.

Sen ignorerar jag att magen är mäkta upprörd.
Tur jag är ensam hemma och ser TVn från badrummet..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: