torsdag, december 01, 2011

första december

Första december betyder första luckan i adventskalendern. Efter idogt pikande att jag får alldeles för lite vardagspresenter, kom fina italienaren hem med en Haribo-kalender förra veckan. Väckarklockan ringde halv sex i morse, och det första jag gjorde när jag motvilligt lämnade sängen var att öppna lucka nummer ett.
En liten sådan där en-kronas-påse hittade jag och smaskade andaktigt i mig den medan jag gnuggade sömnen ur ögonen. Har dessutom två chokladkalendrar (tack till svärföräldrarna!) i köket, men jag vet inte vilken som är min och vill inte äta upp italienarens chokladbit. Så jag väntar snällt till dess att han kommer hem ikväll. Jag längtar efter honom.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Åsa sa...

Åhhhhh Vill oxå ha en haribo kalender, undrar om det finns i Norrland???

Kram