måndag, december 05, 2011

ego är bra

Västerås Idrottsgala 2011
Jag köpte en riktigt fin assymetrisk topp lagom till idrottsgalan. Den kommer användas fler gånger i vinter, jag älskar den. Skulle absolut vilja ha den i både kornblått och senapsgult också, men så kul ska jag inte ha det.. Men den blå passade verkligen mig bra! I håret har jag min Versace for H&M-scarf. Eller "en påfågel" som italienarens kompis Kicki kallade den.

Jag har fått värsta shoppingbehovet! Men kontot sinar efter julklappshandlandet och jag måste hålla mig i skinnet. Kanske räcker med att byta ut lite kläder - har en ganska begränsad upplaga här hos italienaren. Men jag vet inte om min garderob är så spännande ändå. De flesta lite mer spännande plagg har jag ju här. Oh well. My time will come, då jag inte längre finansierar mitt liv med hjälp av CSN-slantar..

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: