måndag, december 12, 2011

dumfan.

Jag har kommit till insikt. Att vara dumsnål hjälper föga. Dumt, dumt, dumt.

Köpte en guldpenna i city. Till årets julkort. Lite billigare, men tydligen med riktigt dålig täckning. Nåja. In i bilen och hem till mig, jag måste ju ha en guldpenna eller två i pyssellådan. Icket. In i bilen igen, iväg på ICA Maxi. Tänkte att jag kunde passa på att köpa inslagspapper och frimärken. Fanns det någon guldpenna på ICA Maxi? Slut. Totally finito. Vid det här laget var jag irriterad. På mig själv. På min dumsnålhet. På att det var kö till kassan. Irriterad på det mesta.

Men jag må tacka Ny på jobbet-Alexander på ICA Maxi Erikslund. En trevlig kassör, som gav mig ett leende och betydligt mer artighet än jag väntat mig. Tack Alexander, du gjorde mitt dåliga humör så mycket bättre.

Det hela slutade med att jag hittade en guldpenna på Bokia Erikslund. Efter att ha åkt bil ytterligare en bit. Så istället för att i första läget köpa en ordentlig penna så fick jag betala det dubbla plus den bensinkostnad för att köra runt halva staden. För en jävla guldpenna.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: