lördag, december 24, 2011

dan före dopparedan?

 Jag älskar att mor min också är mörkrädd. Det har inneburit mer och mer utomhusbelysning i stugan under åren. Det tackar jag för. Usch vad läskigt det är när det är bäcksvart och det enda jag hör är de kalla vågorna som slår mot stenarna vid stranden.

Som ni förstår. Jag är i stugan. Har lilla sovstugan alldeles för mig själv dessutom. Dubbla täcken och sockarna på! Har spenderat uppesittarkvällen med Bingolotto hos S&N, även om det för mig inte riktigt är dagen före dopparedagen. Vi firar - väldigt amerikansk - jul på juldagen i år. Och det inte av konstigare anledning än att storasysters två pojkar är hos sin pappa på julafton. Och vad är julen utan barnen?  

Uppsittarkvällen var än dock väldigt trevlig. Det lilla barnet var snällt och rart, dess föräldrar likaså. Dessutom bjöd de på ungefär tre miljoner olika godsaker. Jag siktade in mig på pepparkakorna med äldelmjukost, chirre & dirren och skumtomtarna. Resulterade i magknip, såklart. But still, oh so worth it. 

Men nu ska jag och min magknip sova. Jag är mentalt väldigt törstig, i och med att jag inte tog med något vatten ut till lillstugan. Trots att jag drack två glas innan jag gick ut hit. Så som sagt - mentalt törstig. Och väldigt, väldigt trött...  

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

God Jul på rätta dan baby xxx