torsdag, december 22, 2011

dagens

Dagens förbannad: Jag. På dumma gubbarna som stängt av min utfart från gården. Testat att vända med en Volvo V70 någongång va? Va? Vavava? Just det. Stäng inte av utfarten nästa gång.

Dagens förändring: Elin. Samtidigt årets snyggaste! Långt långt hår blev en mörkhårig motsvarighet till skönsjungande Septembers frisyr.

Dagens klant: Systers man som inte kan läsa busstidtabellen. Resulterade i att jag agerade chafför istället för att krypa ner under täcket.

Dagens choklad: Rödvin, totalt missnöjd. Eller, supergod choklad - men kände ingen som helst rödvinssmak. Hallonpralinen smakade massor med hallon, var helt okej, inte lika bra som passionsfrukten dock. Pepparkaksbiten var bra, lite förutsägbar kanske. Hade gärna sett en tvist på den, kanske en touch av citron eller lime? Höjdpunkten var den med smak av äpple och calvados. Mums! Distikt äppelsmak och den perfekta uppvägningen av lite alkohol. Direkt upp på topp tre-listan!

Dagens nyfikenhet: Alla klappar under granen hos syster. Jag har spanat in några som tydligen tomten lämnat åt mig. Jag är precis som när jag var liten. Helst försöker jag öppna de lite i ett hörn eller så, bara så att jag kan se vad som döljer sig därunder..

Dagens värsta: Avsaknaden av italienaren. Att sova är inte alls lika angenämt längre.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Elib sa...

Om inte annat så är ja då sjukt olik mig, knappt någon som känner igen mig :P Men jag är sjukt nöjd, det känns bättre och bättre för varje dag nu..haha