tisdag, december 20, 2011

chokladprovning, del 3

Två säkra kort har testats idag - och två wildcards - ur den underbara chokladpralinasken jag fick av svärföräldrarna. Jag måste verkligen anstränga mig för att inte bara trycka i mig dem alla på en gång!

Hur som helst. Två garanterade godbitar. Pistage mandelmassa och mandelmassa. Jag tycker alltid att mandelmassa, marsipan och liknande är alldeles fantastiskt tillsammans med mörk choklad. Enda minuset med de två var att de inte hade den där smältande konsistensen som de övriga.

Testade idag även lakrits. Helt. Jäkla. Underbar! Av någon konstig anledning tycker jag att saltlakrits och choklad gör sig alldeles ypperligt tillsammans! Och lakritssmaken var som de där små små platta svarta godisarna formade som parallelogram, som i alla fall jag älskade som liten. Mums! Dagens andra wildshot var den med smak av passionfrukt. Jag trodde inte den skulle smaka riktigt så mycket av frukten, men blev positivt överraskad. Stark, frisk passionsfruktsmak!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: