söndag, december 18, 2011

chokladprovning, del 1

Svärföräldrarna var snälla och tittade förbi med en julklapp i veckan. En julklapp helt i min smak! En ask med 25 praliner från Mälarchocolaterie, I'm in heaven, chocolateheaven! Jag fattar att det är en julklapp. Men jag vill inte ta med den här till julfirandet, tänk om mosters yngsta gullunge får syn på den. "Goojaaad!" Jag älskar ungen, men hon får inte röra min goojad. Min choklad!
Jag, kära mor och far på ett hörn, har provat tre sorter nu. Igår kväll gav jag och mor oss på den med ingefära. Den gillade vi båda! Lagom mycket ingefärsmak och mycket god. Ikväll testade vi först pepparrot. Den var ingen höjdare. Alldeles för stark pepparrotssmak tyckte jag, brände nästan lite på tungan. Däremot var singel malt whiskeyn helt underbar! Pappa säger inte allt för mycket, men han slukade glatt en andra bit i alla fall. Tolkar det som ett bra betyg! Vi delar pralinerna på fyra, tar varsin och slåss om den sista. Ungefär.  

Chokladprovningen will continue. Ska försöka att inte sluka alla samtidigt..
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - johannabolmgren.se sa...

Nom nom nom, vilken julklapp!

Välkommen hem förresten!