fredag, december 16, 2011

all denna väntan

Jag sitter hemma i min egen underbara lägenhet och väntar. Väntar, väntar, väntar. På posten.

Italienarens julklapp har inte kommit ännu, jag hoppas verkligen att brevbäraren har med sig den idag. Jag åker ju norrut imorgon!3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Viktoria,
Satt på ett fik i Västerås och läste en tidning, där om din blogg. Kände mig hemma på nå sätt när jag insåg att det finns fler Skelleftebor i Västerås. Min pojkvän har fått jobb här och jag åker ner med jämna mellanrum nu. Har börjat följa din blogg, kul att läsa om en annan Norrlännings syn på staden som jag eventuellt ska flytta till. Vart i Skellefte är du ifrån?
Mvh/ My från Bure

viktoria cederberg sa...

Hej My, kul att du hittat hit! :D

Jag är född i Skelleftehamn, men inte bott där sedan julen -98. Mina föräldrar bor mitt inne i stan nu, så det är där mitt "hem" i Skellefteå är, om jag bortser från stugan i Furuögrund, Byske. :D

Vem är din kille, och vad gör han här i Västerås? Och vi är rätt många Skellefteåbor här, jag har koll på kring tio stycken.

Gillar du Västerås? Jag flyttade som du kanske förstått hit i aug -10, och jag fullkomligt älskar det! Mycket har säkert att göra med att jag hittade en utbildning som gett mig helt sjukt mycket, och att jag har hittat Den Stora Kärleken + massa helt otroligt vänner!

Fråga på om det är något du vill veta... men nu är frågan: Vem är du? :D

Kram, V.

Anonym sa...

Jag är född i Bure och bodde där tills jag skulle börja 7an, då flyttade jag till min pappa i lule. Men jag har all min släkt i skellefte. Min kille jobbar på Bodycoat i Surahammar så därför har han hamnat där nere, så just nu är det andra hands lägenhet som gäller för han där nere. Gillar Västerås, var lite rädd att det skulle vara värsta raggarstället i och med Vallåkra. Tji fick jag för min förutfattade mening.
Nu ska jag också ta och åka "hem" till Schtan och fira jul. God jul!
/ Ammy